16:40 - Funderingar

Zup? 
Idag är det en sådan dag som det regnar, det blåser, världen är grå och jag sitter i min underbara säng och lyssnar på fantastiska Håkan Hellström med tända ljus i fönstret. Igår var jag och Tilde hos Sara. Någonting gick rätt snett och det roligaste var när jag råkade skrämma slag på Saras pojkvän Jonathan genom att säga just "zup?" 
 
Man funderar en del när man är själv, och det kanske är alla dessa tankar som slutligen bildar en restprodukt vid namn ångest. Jag vill ha så mycket just nu så det är inte sant. Helst av allt en kanin till, men eftersom kaniner lever i drygt 10 år så är beslutet är rätt svårt att ta. Vad gör jag om 10 år? Då är jag 29år, herregud. Högst troligtvis sitter jag i en lägenhet med en ettåring skrikandes i bakgrunden. Vem vet, vem vet. Jag, en skrikande ettåring och kanske en gammal och trött kanin i en lägenhet någonstans i Sverige. Är det min framtid? 
 
Samtidigt som man ska göra det som känns bäst för stunden (yoooolo) så känns det som man måste tänka framåt hela jävla tiden. Elias (kaninen) är ju fem år nu, och honom har jag aldrig ångrat att jag köpte. Men det kanske har varit för att min framtid har fram tills nu varit säker. Högstadiet (köpte elias i åttan tror jag) och sedan gymnasiet i samma stad. Inte haft några problem än, men nu är ju min framtid osäker. Men eftersom Elias är mitt allt så beror ju min framtid lite på honom också. Men om jag bestämmer mig för att flytta till typ Malmö eller Umeå nångång så ska han nog följa med och bli innekanin. Annars kan jag lika gärna stanna i Göteborg, för här har både han och jag ett hem. 
 
Min största dröm är ju givetvis att bo på en hästgård. Har hittat en i Gränna som jag som jag drömmer om just nu, men utan jobb och erfarenhet så kan jag ju inte göra något annat än att fortsätta drömma. Är det såhär livet ska vara? 
 
Jag tror ändå att det viktigaste är att vara sig själv till lags. Att göra som man själv vill, inte bry sig så mycket om vad andra säger och tycker. Annars kanske man ligger där vid 93års ålder och funderar på varför man aldrig följde sina verkliga drömmar? Som i mitt fall är en hästgård och fler kaniner. Man lever ju en gång, ett liv. Vad spelar det för roll om man lever om man inte är lycklig? Det viktigaste i sitt liv är ju faktiskt sig själv, oavsett vad. 
 
Allt för idag
/ dreamer 
 
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback