11:31 - Jobb och kreativitetsefterlysning

Shit.
 
Världen (iallafall min del av världen) är snöfylld och Exiepex går på milshöga snöstyltor. Ska ringa hovslagaren på fredag så han får komma och sätta på snösulor, för det här går ju inte. Hatar att inte kunna rida ute i snön, och ridhuset är ju inte riktigt min grej, haha.
 
Igår gick han så himla fint i vänster galopp (som han har så svårt med) och jag var lycklig som jagvetinte-vad när vi lämnade ridhuset. ÄNTLIGEN. Han var jättesvettig också så han hade jobbat på bra. Idag är det onsdag och jag är ledig (wiho) och de två senaste dagarna, alltså måndag och tisdag, har jag jobbat i butiken på frölunda torg och vart (nästan) ständigt i en skrattattack för killen som jobbar på butiken rakt över har dansat så vackert för mig och min kollega Lina. Imorgon, på fredag och på lördag ska jag jobba på butiken inne i stan och sedan är mitt "vikariat" på affären slut, för det var bara över december och januari. Men jag har lärt mig jättemycket och har haft grymt roligt så jag är väldigt tacksam för den här tiden.
 
Tycker livet är fint nu, även om det är kallt som satan (typ minus fem men känns som minus femtio). Har köpt mig ett par nya Dr Martens (svarta chelsea), många fina smycken (givetvis i silver) och lite fina papper från Panduro som jag tänkte göra nått fint med. Det enda jag skulle kunna önska är att det var ljust ute längre och att jag kunde få tillbaka lite av min kreativitet, men det kommer väl. Man kan ju inte ha allt :)
 
På tisdag (om 6 dagar) så fyller jag 20 år (vad hände där??) och lagom till det tänkte jag klippa mig, vet dock inte om det blir före eller efter, men det spelar väl egentligen ingen roll. Nej nu får jag ta och lämna sängen, stable calling!
 
 

22:15 Föräldra hela världen (hela min värld)

Nytt år, nytt jag?
Det känns som jag går och väntar på att något ska hända. Eller att jag ska börja ta tag i mina problem och måsten. Måste börja övningsköra igen. Måste börja träna igen. Men jag kommer liksom inte till skott. Skjuter upp mina problem hela jävla tiden. 
 
Vill ändra allt på mig. Min klädstil. Min frisyr. Mitt namn och mitt umgänge. Min stad. Mitt hus. Mitt liv. 
Vet inte vart jag ska börja. Vill klippa mig men vet inte hur. Vill byta klädstil men vet inte till vilken. Att inte kunna ha jeans gör livet så jävla mycket svårare. Att inte ha några pengar också. Alla mina pengar går ju till Exie och hans tillbehör. Han är förövrigt skadad igen. Två varma hovar (vänster fram och höger bak) och markeringar i ryggen. Vad är det för fel på dig Exiepexie? Eller vad gör jag för fel? Varför kan inget bara vara bra? Kan du inte bara vara frisk och kry som alla andra hästar i stallet? Vet inte vad jag ska göra heller. Men får väl rida, promeneral och longera barbacka i en veckas tid och sen börja använda sadeln igen fast då med renskinnet under, och så får Julia rida så han går korrekt. Ja, så får det bli. 
 
Så, bloggen, hjälp mig. Vart ska jag börja? Vad vill jag göra med mitt liv? Känner ett stort behov av att förändra hela min värld just nu. Vill träffa mer folk, vill jobba mer och få mer pengar. Får väl gå omkring som ett lik tills jag blir lite finare för just nu ser jag ut som fan för jag orkar varken bry mig om mitt hår eller min hy. 
 
En resa till ett varmt ställe, det hade varit precis det jag behöver just nu.